Diana Verbaarendse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Verbaarendse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Verbaarendse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben Diana Verbaarendse ik zoek oude klasgenoten voor m'n moeder Johanna Nela v/d Sijden(roepnaam Nel) haar leuke herringen was handwerken en sportdagen ik zou het leuk vinden om klasgenoten van haar terug te vinden.

  Ik ben Diana Verbaarendse ik zoek oude klasgenoten voor m'n moeder Johanna Nela v/d Sijden(roepnaam Nel) haar leuke herringen was handwerken en sportdagen ik zou het leuk vinden om klasgenoten van haar terug te vinden

  Zon en Vreugd of Zonnevreugd, 1949

  ik heb hier dan niet op school gezeten maar m'n broer Ron Verbaarendse wel ik zou het leuk vinden om wat schoolvrienden te vinden voor hem.

  ik heb hier dan niet op school gezeten maar m'n broer Ron Verbaarendse wel ik zou het leuk vinden om wat schoolvrienden te vinden voor hem

  Ds O G Heldring, 1971

  m'n leukste schooljaar was m'n laatste jaar dat ik halve dagen ging werken en halve dagen naar school ging.

  m'n leukste schooljaar was m'n laatste jaar dat ik halve dagen ging werken en halve dagen naar school ging.en als je dan op school kwam voor de lessen en er was een docent ziek kwamen meestal de lessen te vervallen en dan kon je weer naar huis. m'n klasgenoten waren Monique v/d Zee,Jacqueline van Ringlestein,Suzanne Simons,Geeta Bhadjan.enz. ik heb zelfs in het 1ste schooljaar bij Esther Stuijfzand,Sandra Post,Astrid Roodenburg,Nicoline Langerak,Petra Roos,enz. in de klas gezeten.

  Holwinde, 1981

  ?