Diana Venekamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Venekamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Venekamp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mmmmm herrineringen??? niet echt heb maar 1 jaar op deze school gezeten, wel ga ik nog steeds met een paar mensen om die ik hier heb leren kennen.

  mmmmm herrineringen??? niet echt heb maar 1 jaar op deze school gezeten, wel ga ik nog steeds met een paar mensen om die ik hier heb leren kennen.

  Schoevers Utrecht, 2000

  heb hier 2 jaar op school gezeten, heb hier mijn allerbeste vriendin leren kennen: laura, we gaan nog steeds close met elkaar, verder heb ik een leuke tijd gehad met sandra, elysia, kristel, clarinda en de andere leuke meiden.

  heb hier 2 jaar op school gezeten, heb hier mijn allerbeste vriendin leren kennen: laura, we gaan nog steeds close met elkaar, verder heb ik een leuke tijd gehad met sandra, elysia, kristel, clarinda en de andere leuke meiden....

  Reformatorisch College Blau..., 1999

  majella mavo gewoon een hele leuke school en had alleen maar leuke klasgenoten!!! ben ook meegeweest naar Marrokko echt een super ervaring!! Benders was zeker cool en Portiek mmmmmm op het eind mocht ie me niet meer zo omdat ik slechte cijfers haalde.

  majella mavo gewoon een hele leuke school en had alleen maar leuke klasgenoten!!! ben ook meegeweest naar Marrokko echt een super ervaring!! Benders was zeker cool en Portiek mmmmmm op het eind mocht ie me niet meer zo omdat ik slechte cijfers haalde..... *&^%$# eeeuuhh hoe het ze ook alweer oh ja Meinders van engels, na marrokko goeie band met haar gekregen was heel leuk. Laatst kwam ik nog Teunissen tegen zen vond me erg veranderd heb een tijd met haar geklest heel gezellig. zo leuk dat je nu heel anders tegen die mensen aankijkt!!! nu ik al bijna 3 jaar werk mis ik de majella heel erg nu weet ik pas dat school nog helemaal niet zo erg is hahahahaah.

  Sint Gerardus Majella, 1997

  ?