Diana Schrijvers

Kent 0 personen

NA
Woont in Eindhoven

  Bekijk het volledige profiel van Diana Schrijvers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Schrijvers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste herinnering is de werkweek in Valkenswaard.

  Mijn eerste herinnering is de werkweek in Valkenswaard. Kan me niet iets speciaals herinneren maar wel dat het gezellig was. In het 2e jaar de werkweek in de Ardennen. Met z'n allen in 2 grote slaapzalen. Wij, Ria Leijten en ik, waren de enige meiden en gingen echt niet 'gezellig' ieder in een eenpersoons kamertje liggen. Heb aan het eind van het 2e jaar flink moeten werken om nog allerlei vakken te halen om door te mogen naar het laatste jaar. De stages vond ik erg leuk. Vooral heel leuk om terug te komen op mijn eigen lagere school, bij mijn eigen 'oude' juf! En, vooral ook heel veel blokfluiten. Namen die ik me herinner zijn: Rob de Ronde (mijn stagemaatje), Ria Leijten, John de Jong, Martin (uit Weert), Geert(-Jan) en Lilian natuurlijk. Heel veel gezichten zie ik nog wel voor me, over de namen moeten ik wat langer nadenken vrees ik. Verder natuurlijk Jan (de conciërge) en Bets van de kantine. Naar Bets voor een roze koek maar natuurlijk vooral voor de beroemde zelfgemaakte bami-soep. We zaten niet bij elkaar in de klas maar wel leuk om Annelies Verweij (van de Havo op het GSW) hier weer tegen te komen.

  Nuts PABO, 1980

  Heb hier de PA gedaan.

  Heb hier de PA gedaan. Mijn eerste herinnering is de werkweek in Valkenswaard. Kan me niet iets speciaals herinneren maar wel dat het gezellig was. In het 2e jaar de werkweek in de Ardennen. Met z'n allen in 2 grote slaapzalen. Wij, Ria Leijten en ik, waren de enige meiden en gingen echt niet 'gezellig' ieder in een eenpersoons kamertje liggen. Heb aan het eind van het 2e jaar flink moeten werken om nog allerlei vakken te halen om door te mogen naar het laatste jaar. De stages vond ik erg leuk. Vooral heel leuk om terug te komen op mijn eigen lagere school, bij mijn eigen 'oude' juf! En, vooral ook heel veel blokfluiten. Namen die ik me herinner zijn: Rob de Ronde (mijn stagemaatje), Ria Leijten, John de Jong, Martin (uit Weert), Geert(-Jan) en Lilian natuurlijk. Heel veel gezichten zie ik nog wel voor me, over de namen moeten ik wat langer nadenken vrees ik. Verder natuurlijk Jan (de conciërge) en Bets van de kantine. Naar Bets voor een roze koek maar natuurlijk vooral voor de beroemde zelfgemaakte bami-soep. We zaten niet bij elkaar in de klas maar wel leuk om Annelies Verweij (van de Havo op het GSW) hier weer tegen te komen.

  Havo-top + Pedagogische Aca..., 1980

  Als leerling een hele fijne tijd gehad op deze school.

  Als leerling een hele fijne tijd gehad op deze school. Later nog teruggeweest (was ook leuk!) als stagiaire en vervangster voor de klas. Juffrouw van (de?) Veen (van Wingerden) in de 1e klas en later in de 6e klas ’s middags. De lessen kunstgeschiedenis herinner ik me nog goed. Juffrouw van de Meulen in de 2e klas. Niet zo lang. Later kregen we meneer Vos. In de 3e juffrouw van de Looy en in de 4e weer meneer Vos. Meneer Vos kon goed gitaar spelen. Heel wat beloofde gezellige vrijdagmiddagen (met gitaar) gingen niet door. Hadden we ons als klas niet goed gedragen. In de 5e meneer Bremer (heeft iemand hem ooit met bloot gezicht gezien?). In de 6e meneer Mettes natuurlijk. Voor zijn verjaardag nog ooit een LP met Gregoriaanse muziek uitgezocht. Verder hadden we ook af en toe les van juffrouw Jonkman. De eerste 2 jaar hadden we les in de oude houten gebouwen. Van de 1e klas herinner ik me de ‘huisjes’. Vanaf de 3e klas gingen we naar een nieuw gebouw. 2 musicals herinner ik me: een onverwachte Kerst Inn en Parijs. Ook veel klasgenootjes herinner ik me nog: Marianne van Ruth, Desiree Dietvorst, Margo Spelbrink, Annemieke ten Heuvel, Annemieke Kanters, Petra Wouters, Evelien, Anja, Kees, Eelco, Johan V., Johan vd K., Antoi, Tonnie, Margreet (verhuisde naar Den Bosch volgens mij), Miriam en Wilma, Gina, Rudie, Ronnie (de ‘burgemeester’), Marion, Helen, Jan, Freddy en dan ben ik er natuurlijk nog een heel stel vergeten. Toch de foto’s nog maar eens terugkijken. Toen ik op de PA zat heb ik op deze school stage gelopen (in 81/82 en 82/83). Leuk om bij mijn eigen juf (Anny van Wingerden) stage te gaan lopen. Joop Bremer was er ook nog en ook Hilde Boudeling (-Jonkman). In 83/84 en 84/85 ook nog vervangen op deze school. Dat is ook alweer 20 jaar geleden! In deze periode bij alle groepen wel voor de klas gestaan. Zie dus ook uit die periode bekende namen staan op deze site.

  Basisschool De Phoenix, 1969

  ?