Ontdek PLUS

Diana Schaapsmeerders

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Schaapsmeerders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Schaapsmeerders heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik moet zeggen (in tegenstelling tot velen) dat ik het reuze naar m'n zin heb gehad op deze school.

  Ik moet zeggen (in tegenstelling tot velen) dat ik het reuze naar m'n zin heb gehad op deze school.Met meester de Vries kon ik in het begin niet echt heel goed opschieten maar later ging dat helemaal goed en moest ik zelfs huilen op onze afscheids musical! We hadden een hele leuke en hechte klas. Iederen ging eigenlijk met elkaar om en we deden een hoop samen. Ik ging vooral met Kim Schekkerman, Kim Smaling, Terry Loos, Maarten v/d Elshout enz. om. Sommige uit mijn klas ben ik helaas uit het oog verloren en ben toch wel benieuwd wat zijn nu doen en waar ze wonen enz.Leuke herinneringen aan deze school!

  Oranje Nassauschool, 1982

  Kwam pas in de 3 klas op deze school terecht (kwam van de Gerrit Barger).

  Kwam pas in de 3 klas op deze school terecht (kwam van de Gerrit Barger).Erg leuke school en wat een verschil met m'n vorige school. Heb alleen erg weinig gedaan maar toch m'n diploma met succes behaald! Het was vooral gezellig en gemoedelijk op deze school. Hoop vrienden en vriendinnen. Leuke tijd!

  't heuveltje, 1994

  Het eerste jaar was wel leuk en we hadden een erg leuke maar vooral drukke klas,vanzelfsprekend werden we het tweede jaar dus uit elkaar gehaald.

  Het eerste jaar was wel leuk en we hadden een erg leuke maar vooral drukke klas,vanzelfsprekend werden we het tweede jaar dus uit elkaar gehaald. Heb erg leuke herinneringen aan deze school, ondanks dat het een vrij strenge school was. Veel gelachen met elkaar, maar vooral ook een hoop leraren gek lopen maken.Volgens mij wisten sommige leraren echt niet wat ze met ons aan moesten.Leuke tijd!

  Gerrit Barger Mavo, 1990