diana oldenburger

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van diana oldenburger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  diana oldenburger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 oktober reünie! achtbaanreunie.

  2 oktober reünie! achtbaanreunie.hyves.nl Mijn zonen Björn en Sven zaten op deze school. Daarna ben ik er komen werken (toen Björn in groep 3 zat en Sven in groep 1) Ik werk nog steeds met veel plezier bij de kleuters!

  De Achtbaan, 2001

  Vanuit Vreugdehof naar deze school.

  Vanuit Vreugdehof naar deze school. Van de school weinig herinneringen,van Vreugdehof des te meer: mijn grote liefde Dennis in Vreugdehof gevonden (die arme Trees toen we onze kamers gingen delen)We zijn nu 12 jaar getrouwd! Ik herinner me vooral de beatavonden, de gezelligheid op de gang en in t keukentje en niet te vergeten de brand die er snachts uitbrak!

  KWINTA, 1986

  Ik ben erg benieuwd hoe het met Jessica Beumer, Judith Takens en natuurlijk met John, Herbert, Greetje, Ellen, Rianne en al die anderen is.

  Ik ben erg benieuwd hoe het met Jessica Beumer, Judith Takens en natuurlijk met John, Herbert, Greetje, Ellen, Rianne en al die anderen is..... vooral het schoolkamp naar Terschelling is me bijgebleven... en dan natuurlijk de verjaardagen/klassenavonden..( feestjes in garages en schuren..geweldig om er aan terug te denken)Dan natuurlijk de wiskundeles van meneer ter Wengel (snap het nu, ondanks de hulp van Wim.... voor straf naast hem achterin de klas... nóg niet). Muziek vond ik altijd geweldig, vooral als er singles werden verloot! Genoeg herinneringen om er met klasgenootjes eens over door te praten. Ik hoop dat velen zich melden!

  Gunning MAVO, 1978

  ?