diana noordeloos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van diana noordeloos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  diana noordeloos heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kwam net na een auto ongeluk (in Curaçao) , terug in nederland.

  kwam net na een auto ongeluk (in Curaçao) , terug in nederland.heb daar een leuke tijd gehad.vooral raceen door de gangen met onze rolstoelen of brancards. namen weet ik niet meer. maar ik weet wel dat we woensdag altijd bezoek kregen. ook dat mijn vogels iedere keer op de grond lagen door .... ook was het spannend als je met de oude lift ging. en een keer met een aantal andere kinderen op visite bij een zuster.

  revalidatie centrum Heliomare, 1973

  juf geel, meester stuiver dat ik mijn enkel verzwikt had aan de stoeprand en de juf mij niet geloofde omdat een jongen zijn been gebroken had en ik mij aanstelde en aandacht wilde.

  juf geel, meester stuiver dat ik mijn enkel verzwikt had aan de stoeprand en de juf mij niet geloofde omdat een jongen zijn been gebroken had en ik mij aanstelde en aandacht wilde.een tijdje later was ik doof. had gaatjes in mijn trommelvliezen en ook dat werd niet geloofd. enkele schoolkameraatjes waren rene en hans derksen(buurjongens)monique en ron landmeter, robert tilgerkamp

  bongerd, 1969

  ik heb daar gezellig leren dansen.

  ik heb daar gezellig leren dansen. nu dans ik niet meer via een dansschool maar wel vaak met mijn man op gezellige feestjes.ik ben vaak geholpen door ron knipscheer en hebben ook een tijdje samen gedanst.

  Danscentrum Cultura, 1978

  ?