Diana Nederkoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Nederkoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Nederkoorn heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze school.

  Ik kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze school...maar ik heb het er wel altijd leuk gehad,met meester wevers!!!hahahahde mensen die ik nog wel ken zijn,Kelly smit(mijn alleliefste vriendinnetje van die tijd!! manon ,sander snijders (mijn jeugd liefde hahahah....)jack en jeroen,sandy booms,debbie,jurgen van de bunt,sylvia clappers,martijn,ferdinant koenen,en de rest die ik helaas vergeten ben....een reunie zou wel heel gezellig zijn toch?????

  Prof.Dr. G. van der Leeuwsc..., 1978

  Alleen maar lol gehad op deze school,mensen die ik nog ken zijn,Remko kollen,martin de vries,jeffrey van geffen,ramzeskeller,graziella,nicole,fenny meneer de wit meneer bakker,maudy,springer, enzov.

  Alleen maar lol gehad op deze school,mensen die ik nog ken zijn,Remko kollen,martin de vries,jeffrey van geffen,ramzeskeller,graziella,nicole,fenny meneer de wit meneer bakker,maudy,springer, enzov...een reunie,daT ZOU IK WEL HEEL GAAF VINDEN!!!!!!!KNUFFEL

  AOC Midden Nederland, 1986

  ?