Diana Kors

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Kors en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Kors heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de Havo, in het eerste jaar dat ik daar zat overleed mijn vader, ik heb daarna een moeilijke periode gehad en ook 3 keer een klas overgedaan.

  Ik zat op de Havo, in het eerste jaar dat ik daar zat overleed mijn vader, ik heb daarna een moeilijke periode gehad en ook 3 keer een klas overgedaan. Helaas voor mij geen leuke herinneringen aan mijn middelbare schooltijd

  Sint Joriscollege - locatie..., 1978

  Ik ben begonnen bij juffrouw van Barschot, die dat jaar veel ziek was (hernia ?), daarna juffrouw Overing, Juffrouw van den Berg in de 3e en 4e, in de 5e meneer Hendriks en in de 6e juffrouw vd Water.

  Ik ben begonnen bij juffrouw van Barschot, die dat jaar veel ziek was (hernia ?), daarna juffrouw Overing, Juffrouw van den Berg in de 3e en 4e, in de 5e meneer Hendriks en in de 6e juffrouw vd Water. Eerst was als hoofd zuster.....?? naam kwijt, zei ging naar de missie, meneer Lubbers of Hubbers volgde haar op. Ik heb nog foto´s, moet ze opsnorren.......

  Sint Barbaraschool (meisjes..., 1971

  ?