Diana Jansen

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Diana Jansen heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Achteraf denk ik wel eens dat ik echt niet zo veel heb geleerd op deze school, wat was het soms moeilijk in de praktijk om je te moeten bewijzen.

  Achteraf denk ik wel eens dat ik echt niet zo veel heb geleerd op deze school, wat was het soms moeilijk in de praktijk om je te moeten bewijzen. Ik was pas 19 toen ik van school kwam, dus nog erg groen zullen we maar zeggen. Ik heb het wel reuze naar mijn zin gehad daar, eerst in Overschie en later in Hillegersberg. Gerda, Nolda, Raoul, dat zijn de namen van leraren die bij me opkomen. In de klas zaten Truus, Sonja, Gerda. Ik ben eerst uitzendkracht geweest en ben toen in de Z terecht gekomen en blijven hangen. Ik werk nu met meervoudig complex gehandicapte kinderen van 0 tot 6 jaar en heb het super naar mijn zin. Het leukste op school waren de stage's, niet op de laatste plaats omdat ik tijdens mijn stage op het Delta mijn man heb leren kennen.

  2005, Diana Jansen

  Ik kan me juf Kroger nog goed herinneren en dat ik ijsjes trakteerde op mijn verjaardag.

  Ik kan me juf Kroger nog goed herinneren en dat ik ijsjes trakteerde op mijn verjaardag

  2004, Diana Jansen

  Leuke tijd! Ik heb Barendrecht leren kennen in die tijd, omdat ik met een grote groep uit Barendrecht om ging.

  Leuke tijd! Ik heb Barendrecht leren kennen in die tijd, omdat ik met een grote groep uit Barendrecht om ging. Jammer dat we elkaar allemaal kwijt zijn geraakt. Een reunie lijkt me geweldig! De eerste reunie was al na twee jaar, nu is het 20 jaar en zijn we allemaal erg veranderd denk ik, ik wel tenminste!

  2004, Diana Jansen
  ?