Diana Hazenberg

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Hazenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Hazenberg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke herinneringen aan ons uitje naar Brussel!! Waarvan ik nog een erg leuke foto heb, die ik tot op heden nog steeds zou moeten afdrukken! Erg gaaf feest in de Jaarbeurs van school uit.

  Erg leuke herinneringen aan ons uitje naar Brussel!! Waarvan ik nog een erg leuke foto heb, die ik tot op heden nog steeds zou moeten afdrukken! Erg gaaf feest in de Jaarbeurs van school uit. Aardige leraren en leuke meiden! Helaas geen hechte klas!

  Catharijne College, 1994

  Erg leuke tijd gehad hier, veel leuke vriendinnen.

  Erg leuke tijd gehad hier, veel leuke vriendinnen. Vooral Corine de Graaf vanaf groep 1! Kan zelfs Emilie uit Canada nog herinneren. Veel dansen en laten zien aan de klas. Later keten met Sandra en Selma! Zal nooit vergeten dat we voor sinterklaas bij Marieke een bandje kregen van Blondie, zodat ze ons rare pasjes kon leren met de hele klas! Eindmuscial onwijs gaaf! En Caroline heeft verleden jaar het huis van mijn ouders gekocht, waar ik 26jr. in opgegroeid ben! En Monique is nu directrice van mijn zoontje zijn school.

  Dr D Bos, 1980

  Erg veel leuke herinneringen aan deze school! Leuke vrienden en vriendinnen.

  Erg veel leuke herinneringen aan deze school! Leuke vrienden en vriendinnen. Leuke leraren, waarbij we bijv. Van Straaten, kruimels van krijtjes in zijn koffie machine deden, die achter in de klas stond. Deckers die zomaar een schoolbord borstel door de klas kon smijten. En waarmee je de foxstrot kon dansen met een feestavond! Leuke schoolfeestjes in de Soos. Helaas werd het na de fusie anders!

  Dr. J.P. Thijsseschool, 1989

  ?