diana donders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van diana donders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  diana donders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Ik ging altijd met een grote groep om waaronder Cindy Roggeband, Dave van Dijk, Tido Anema, Rene Bakker, Dennis Brandsen, de gebroeders Rayen en Clive,enz.

  Ik ging altijd met een grote groep om waaronder Cindy Roggeband, Dave van Dijk, Tido Anema, Rene Bakker, Dennis Brandsen, de gebroeders Rayen en Clive,enz. Teveel om op te noemen. Elke woensdagmiddag gingen we dan wat leuks doen zoals zwemmen, film kijken. Als het in de winter dan vroor hadden we geen les maar gingen we schaatsen op de sloot achter onze school. Maar wat me nog het meeste is bijgebleven is het afscheid van de school. We kregen toen les van de toneelschool cervelaat. Onze afscheidtoneelstuk heette edraa en ging over reizen in de tijd. We hebben toen nog de krant gehaald. Kortom een onwijs leuke tijd op school. Als je in contact wil komen met me demisdianaapekrulletjewarme(=engelsmaken)mail*******

  2003, diana donders
  ?