Diana Damhuis

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diana Damhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diana Damhuis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn nog steeds beste vriendinnen Chilly en Gitta van deze school! Dann de studiereizen! Oostenrijk was onwijs gaaf.

  Mijn nog steeds beste vriendinnen Chilly en Gitta van deze school! Dann de studiereizen! Oostenrijk was onwijs gaaf. En het winkelen in Hoog Catharijne tijdens tussenuren. De opleiding zelf vond ik niet geweldig, was ook blij dat ik snel geslaagd was.

  MTRO, 1990

  Mijn moeder had de winnende naam voor deze school bedacht "de Buytelaar".

  Mijn moeder had de winnende naam voor deze school bedacht "de Buytelaar". Weet nog dat we door de directeur voor de school gefeliciteerd werden met een bos bloemen. Scherpenhuyzen (Bothutje noemden wij hem altijd) moet het als inval-leraar zwaar gehad hebben met ons. Nog een paar namen: Samantha Doornweerd, toen beste vriendin, Karin Rietbroek, heel veel keren thuisspelen en haar vader bakte de lekkerste omeletten ooit. Cindy (nog eens strafwerk gekregen door haar), Boudewijn de Vries, Patricia, Fiona, Sharon, Ronald, Erwin en nog veel meer.

  Openbare Basisschool de Buy..., 1974

  Tijdens Latijn met Laura Hamer (Ettema) enorm spieken.

  Tijdens Latijn met Laura Hamer (Ettema) enorm spieken. Van geschiedenis proefwerk gejat. Leuke handwerk lessen. Het mooie schoolplein, lekker buiten hangen. De heerlijke kantine met roze koeken en van die grote blokken waar je op kon zitten. Schooltoneel ("proef hoe sprankelend" vond ik geweldig!). Scheikunde leuk, later nooit wat aan gehad. Ik was de 1e in de klas waarvan de ouders gingen scheiden, daardoor verhuizing naar Rotterdam. Hartverscheurend.

  Wessel Gansfort College, 1983

  ?