Dia Arends

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dia Arends en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dia Arends heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  met "het rijtje" naar school,over de Paterswoldseweg.

  met "het rijtje" naar school,over de Paterswoldseweg. herrinner mij nog het klimrek in de vorm van een raket en de zandbak.op een dag vond mijn vriendinnetje Linda Snip voor de spoorovergang een gouden ringetje met drie rode steentjes en gaf hem aan mij(zie foto)

  De Zwaluw, kleuterschool, 1969

  een hele mooie school, met twee schoolpleinen,lekker touwtje springen.

  een hele mooie school, met twee schoolpleinen,lekker touwtje springen.mijn vriendinnen:linda snip,diana onnes!!!leuke tijd gehad.na de derde klas verhuisden wij naar paddepoel. omdat tabaksfabriek Niemeyer onze straat(Piet Heinstraat)"opslokte"en geheel van de kaart verdween!(zie foto)

  Karel Doormanschool, 1971

  vanaf de vierde klas zat ik op deze school, een leuke tijd gehad, vooral met meneer Vos,die ook mee ging naar Schiermonnikoog(schoolreis) in de zesde klas.

  vanaf de vierde klas zat ik op deze school, een leuke tijd gehad, vooral met meneer Vos,die ook mee ging naar Schiermonnikoog(schoolreis) in de zesde klas.Pikant detail:het hoofd van de school(meneer v.Dijk) had destijds een verhouding met een lerares!Zij zijn meerdere malen betrapt in de pauze,onder de trap!!! hoi Aart je hebt gelijk met 1977,ik heb nog klassenfoto's.(zie foto)

  Rembrandtschool, 1973

  ?