Dette van den Boogaard

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dette van den Boogaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dette van den Boogaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier op de avondopleiding.

  Ik zat hier op de avondopleiding. Eerst de VHLO en later de HLO-A en B. Ik was de enige dame in de klas, wat een aantal leraren niet konden uitstaan en die maakten mij het leven dan ook HEEL zuur. Maar de beste herinneringen heb ik aan dhr. Roest waar we statistiek van kregen. Zij grote pijp en de wijze van lesgeven en je direct benaderen. Later heb ik zelf nog een jaar les gegeven op deze school en ben daarna naar van 't HoFF Instituut in Rotterdam gegaan, om les te geven.

  Delftse Analisten Cursus , 1970

  Voor mij was het heel vreemd.

  Voor mij was het heel vreemd. Ik kwam van een strenge "nonnen"school en kwam terecht op een openbare school, waar het voor mij leek dat ALLES mocht. Dhr. Spanjaard heeft mij heel goed geholpen en in 1968 gezorgd dat ik bij TNO in Delft kon gaan werken.

  Neptunusschool, 1968

  Ik heb heel veel herinneringen aan deze school.

  Ik heb heel veel herinneringen aan deze school. Zr. Marcella was mijn eerste hoofdzuster op deze school en ik zat in de eerste bij Zr. Marietta. Toen ik in de tweede klas zat, bij juffr. Keulman, was Zr. Marieta hoofdzuster geworden. In de derde klas had ik zr. Maria Cleofa (of zo iets). In de vierde zat ik bij juffrouw Rademaker,in de 2e vierde klas hadden we een meester (naam ben ik vergeten), in de vijfde bij juffrouw Kranz en de zesde bij zr. Emaculata. Daarna ben ik op de Mulo gegaan, waar zr. Donata hoofdzuster was, zr. Alexis de handwerk- en goedsdienst gaf. Zr. Jerona had ik als klasse zuster in de derde klas Mulo. Ook heb ik handwerken gehad van zr. Juffentina en later van zr. Celesta. Voor veel kinderen was ik in de 2e bekend als Pinda. Waarom ze me zo noemde weet ik niet meer. De leerkrachten noemde me vaak "koelenboer" omdat ik me jas vaak net zo op mijn hoofd droeg als een kolenman. Wat een jaren waren dat.

  St. Liduina school, 1957

  ?