Bekijk het volledige profiel van Detlef Frehn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Detlef Frehn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Eigenlijk heeeel jammer maar i...

Eigenlijk heeeel jammer maar ik kan mij heel weinig van deze school herinneren. Ik weet wel dat het voor mij elke dag een lange reis was vanuit Purmerend. Ik kan mij spijtig genoeg geen klasgenoten herinneren. Oja wel... ik lieg. Er was een vriendelijk meisje in onze klas die 1 oog had. (Hoe kon ik dat nou vergeten)Verder zat er nog een Beemsterling in onze klas met wie ik wel vaker samen reisde naar school. Door het zien van een aantal klassefoto's herinner ik mij ook Meneer Probst nog. Maar verder houdt het helaas ook op. Ik weet zelfs geen klassen nummer meer. Het was een hoge letter.. L misschien? Wie kan mij mij aan mijn herinneringen helpen. Zou ik leuk vinden. Ik heb helaas geen klassenfoto. Groetjes Detlef Frehn.

2011, Detlef Frehn

Gouden tijd...Mijn leukste sch...

Gouden tijd...Mijn leukste schooltijd van alle scholen. Alleen maar leuke herinneringen. Te veel om op te noemen. Ik vond dat ik alleen maar leuke klasgenoten had. Zelfs de leraren vond ik leuk. (Zei ik dat hardop?) Eigenlijk tijd voor een reünie...

2011, Detlef Frehn
?