Bekijk het volledige profiel van Desiree Willems en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Desiree Willems heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Leuke school, heb eerst geprob...

Leuke school, heb eerst geprobeerd de lange opleiding van verzorging te doen, helaas te veel geouwehoer en dus ben ik halverwege het jaar overgestapt op de korte opleiding. Erg leuk was het daar. Na deze opleiding zag ik dat mijn interesse toch niet naar verzorging uitging en ben ik de opleiding administratie gaan doen in Sneek.

2003, Desiree Willems

Na de LHNO samenging met de Sc...

Na de LHNO samenging met de Schakel was het beesten. Erg leuk heen en weer fietsen van van Essenstein naar de Schakel en weer terug. Lekker tijd rekken. Erg leuke tijd gehad met leuke leraren. Heb op deze school VBO-verzorging afgemaakt en ben daarna naar MBO de Erven gegaan. Woon inmiddels samen en heb een zoontje van 8 jaar.

2003, Desiree Willems

LHNO school. Leuke school, gav...

LHNO school. Leuke school, gave "domme" leraren. Mevr. Heidinga met koken. En naailes van Mevr. Bakkeren. Was wel lachen. Zat samen met Ria Teunen in de klas, we hebben nog steeds erg veel contact en praten nog vaak over onze schooltijd. Willen graag contact maken met oude klasgenoten. Ik woon inmiddels samen en heb een zoontje van 8 jaar.

2003, Desiree Willems
?