Desiree Vuijk

Kent 5 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Desiree Vuijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Desiree Vuijk heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1STE JAAR: JUF SANDERS 2DE JAAR: JUF NEUTEBOOM 3DE JAAR: KRUIKEMEIJER 4 DE JAAR: LEO V/D BOSCH 5DE JAAR: Bram Nieuwenhuizen(toendertijd ook hoofd van de school tot ik meen 1987 en toen werd Wim Bos hoofd, die is een paar jaar geleden met pesioen gegaa

  1STE JAAR: JUF SANDERS 2DE JAAR: JUF NEUTEBOOM 3DE JAAR: KRUIKEMEIJER 4 DE JAAR: LEO V/D BOSCH 5DE JAAR: Bram Nieuwenhuizen(toendertijd ook hoofd van de school tot ik meen 1987 en toen werd Wim Bos hoofd, die is een paar jaar geleden met pesioen gegaan) 6de jaar: Leo v/d Bosch. Waren echt leuke jaren met v/d Bosch veel gelachen, hij was een tijdje ziek en kregen een vervanger Wim Roem, die kon prachtig tekenen, hij was heel soepel en helemaal niet streng. Daarentegen waren Sanders en Kruikemeijer echt vreselijk (zacht uitgedrukt!) En meester Boode(zelf nooit les van hem gehad, vond ik heel aardig. Ik weet ook nog dat ik een ongelukje had gehad en niet mee kon doen aan het jaarlijkse Slagbaltournooi. Daar waren we bijna het hele jaar voor bezig bij gymles. En bij mij ind ebuurt waar veel klasgenootjes woonden, gingen wij ook 's middags na schooltijd met z'n allen in de tuin slagbal spelen om maar ooit te kunnen winnen van de grote concurrent P.C.Hoofdschool, die wonnen bijna altijd en wij werden vaak net tweede. En we hebben 1x een prijs gekregen en ik kon niet meedoen. En veel klasgenootjes zeiden als jij mee ad gedaan hadden we echt gewonnen, omdat ik heel hard kon rennen en fanatiek was. Maar iedereen mocht de beker een dag om zijn of haar tafel laten staan. En de sportdagen vond ik echt geweldig. Ik was erg fanatiek en nog steeds met sport. Oude klasgenootjes waren o.a. : Bianca Beuger, Angelique Galjaard, Vincent v/d Spek, Vincent Bacas,Vincent de Koning, Donnie Moesman, MIranda Bink, Miranda Beck, Barbara en Yvette Hooites, Vera Kram, Chantal Wijnbergen, Martijn v/d Harst,.......v/d Spek,Diane......., Leslie v/d Heuvel, Remco Elsackers, Ralph Verploegen, Pablo Dijkhuizen,Kitty Martodicromo. Onze meester van de 6de klas was Leo v/d Bos. Misschien zijn de namen niet erg compleet. En ook een paar vergeten. Ik ben daarna naar Overvoorde gegaan, dat was het gebouw ernaast, handig. Maar na een jaar moesten we naar een dependance op het Westhovenplein, Daar heb ik nog 3 jaar gezeten en ben toen naar Leyhage gegaan(tegenwoordig Stevin College) heb daar mijn diploma gehaald en ben toen nog een poging gaan wagen om mijn HAVO diploma te halen en is niet gelukt. Daarna toch maar weer gaan werken in een dierenasiel. Nu werk ik al 3 jaar in het Circustheater wat ik altijd al eigenlijk heb gewild, theatermaken.

  Prof Mr A Anema, 1983

  WE HEBBEN DAAR MAAR 1 JAAR GEZETEN EN MOESTEN DAARNA NAAR DE DEPENDANCE OP HET WESTHOVENPLEIN 121.

  WE HEBBEN DAAR MAAR 1 JAAR GEZETEN EN MOESTEN DAARNA NAAR DE DEPENDANCE OP HET WESTHOVENPLEIN 121. MAAR HET WAS ZO GEZELLIG KLEIN. DE ZOMERKAMPEN VOND IK LEUK, DE EERSTE WEEK VAN DE ZOMERVAKANTIE WAS DAT. Leraren op de Eindstede waren O.a. Geschiedenis, Economie: Brunt. Aardrijkskunde,Godsdienst: Mevr. Vermeer. Nederlands: Dat was een kleine vrouw en soms leuk bijdehand, ze kon je zo op je punt zetten, ze had blond haar en sprak keurig nederlands. Frans: Mevr. Oosterman, die was heel aardig. Engels: Dhr. Blommers. streng, doch rechtvaardig, lachte niet vaak. Wiskunde: Nederveen, die was een beetje raar, vonden velen. Gym: Visser. Tekenen: een man met een brilletje en hij liep wat gebogen voor over.

  Chr. Scholengemeenschap Ove..., 1989

  ?