Desirée van Os

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Desirée van Os en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Desirée van Os heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke herinneringen aan deze school.

  Leuke herinneringen aan deze school. Buiten de lessen altijd helpen bij mevr. Lips de concierge, Jan de Craen ook zo'n toffe peer, Boy van Eijl (later nog gesproken tijdens mijn werk) Wim van de Corput die wel heel boos was dat ik mijn lange haren had afgeknipt.

  De Eerste Rith, 1975

  gezellige school en hoe meer ik hier de verhalen lees hoe meer er bij mij naar boven komt.

  gezellige school en hoe meer ik hier de verhalen lees hoe meer er bij mij naar boven komt. Meneer van der List idd veel te vroeg heengegaan, had hij die avond maar mee gaan schaatsen met ons dan had hij er misschien nog geweest. Meneer Kop bekend van zijn lippencreme, tandenpoetsen tussen de middag en sinds een paar jaar ook overleden. Meneer Vingerhoeds kan me de epilepsie aanval nog goed herinneren wij dachten dat hij weer gein maakte maar dit keer was het ernst. Heb hem nog regelmatig gesproken omdat zijn dochter naast ons woonde. Hij vroeg mij steeds of hun ons in die tijd ook zo afgebeuld hadden met zware schooltassen want hij vond die van zijn kleinkinderen wel heel erg zwaar. De onvergeterlijke meneer Illing man wat kon hij verhalen vertellen, denk maar eens aan het verhaal van "de Okkelokker maker" dat duurde lesuren lang. Prachtig. En niet te vergeten natuurlijk meneer Versterre (gymleraar) die maar wat graag bij de meiden kleedkamer kwam checken of we klaar waren.

  Virgo Maria Mavo, 1978

  ?