desiree schols

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van desiree schols en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  desiree schols heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De soos, De panne met oa Michiel en Jeroen (frank sinatra) Marjan ( toen mijn beste vriendinnetje)en die vreselijke vismijn,bah.

  De soos, De panne met oa Michiel en Jeroen (frank sinatra) Marjan ( toen mijn beste vriendinnetje)en die vreselijke vismijn,bah. Mijn eerste liefde Jeroen Kubben. Dhr Florie (lievelingsleraar en vak, geschiedenis), Caumans(klasseleraar,scheikunde),Lemmens (wiskunde en de straf die Marjan en ik kreeg wat bestond uit een gtst toneelstukje maken)Maar vooral dhr Hovens die er voor gezorgd heeft dat mijn beugel tijdens de so's er toch uit kon door te schuiven met mijn toetsen. De concierges die erg lief voor me waren. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Albert Schweitzer, 1989

  Ik heb zoveel leuke herinneringen; De schaaklessen van Luuk Scholten in de aula, tijdens het overblijven spontaan met zijn alle dansen op franse liedjes met Wim Smeets,je rot schrikken om de niet op je stoel wippen demonstratie van Leonie, het paard van

  Ik heb zoveel leuke herinneringen; De schaaklessen van Luuk Scholten in de aula, tijdens het overblijven spontaan met zijn alle dansen op franse liedjes met Wim Smeets,je rot schrikken om de niet op je stoel wippen demonstratie van Leonie, het paard van de waard uit Bolsward en het stuk in de hoofddrol van Frans Walcoviack, de mooie en mystrieuze Evelien met de lange nagels, het huwelijk van Lia met motor en al, Het bulderen van Klaas Hofstede onze stoere jiu jiutsu (verkeerd geschreven ben ik bang)kampioen, de dramalessen van Tilly, de tafeltjes leren met Jolanda, het kijken en uitvoeren van het eindtoneel/playbackshows, de waargetrouwe winkel die ooit is opgebouwd om te leren hoe je verantwoord winkelt en nog veel meer... Maar wat me het meest is bijgebleven is het ontspannen 'wij zijn een familiegevoel' die er heerste en je de kans gaf om je te ontwikkelen zoals je was. Ik ben daarom heel blij dat ik op de Daalhoek (zo heette het nog in mijn tijd) mijn sociale basis, dankzij deze geweldige mensen, heb kunnen vormen want daar heb ik heel veel profijt van.

  de Duizendpoot, 1981

  ?