Ontdek PLUS

Desiree Saelman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Desiree Saelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Desiree Saelman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meeuwenplein gebouwen, met de stoelpoot door de vloer van het aardrijkskunde lokaal (v.

  Meeuwenplein gebouwen, met de stoelpoot door de vloer van het aardrijkskunde lokaal (v.d.Port?). De verhuizing: iedereen met een tafel of stoel aan de sleep. Zomaar wat namen: 'ome' Ben Wilders (heb ik nog ergens dat lied liggen ?) LAM de Jong/Renckens/Zwarthoed (fr), Tieberink/Crispijn/Hoogstede (en), Oude Elberink, Hendriks ? (du), Smit/Guichelaar/ten Broek (wis), vander Raadt (gaap)/Mathot (tekentalent)(nk), Immink/van Hees (tig literatuurvragen) (nl), Drieling (gesch), Meijssen (bio - "Fotosynthese is het vermogen van groene planten......uit het hoofd , dames en heren !"). Waar zijn jullie, Carolien van der Mark, Jose van Schaik, Yvonne Naber, Tonny Kolder ?

  Bernard Nieuwentijt College..., 1971

  Had mijn zinnen gezet op een studentenleven met meer verantwoordelijkheid: wat een domper.

  Had mijn zinnen gezet op een studentenleven met meer verantwoordelijkheid: wat een domper. Erg schools, onpersoonlijk, vooral Nederlands en Engels waren een lachertje en werden al snel omgezet in toep-lessen in cafe Pleinzicht. Wel goede herinneringen aan mevrouw de Jong (?) voor organische chemie en de geur van hop rond het lab van het Tropen Instituut waar in de avonduren het bacteriologie practicum plaatsvond.

  Ir.W. van den Broek Instituut, 1977

  1e; juf Brouwer, 2e: juf Emons (met 3e samen), 3e: juf Roozestraten (pinnige dame met lange rode nagels; de school werd gemengd), 4e: broeder Koenraad (sterren verdienen met gedrag en prestatie, werden op een bord naast het schoolbord geprikt/ introductie

  1e; juf Brouwer, 2e: juf Emons (met 3e samen), 3e: juf Roozestraten (pinnige dame met lange rode nagels; de school werd gemengd), 4e: broeder Koenraad (sterren verdienen met gedrag en prestatie, werden op een bord naast het schoolbord geprikt/ introductie van De Balpen !), 5e: meester Dijker, 6e: meester de Boer (bankjes niet meer in rijen maar in groepjes/spreekbeurten houden; oei, progressief !). Meester Kiepe voor gym. Veel praktisch nut van de handwerklessen van zuster Theresiette en de nieuwe juf erna (inderdaad, met die vlecht) die ons zelfs op de naaimachine liet klungelen. Zuster Stanislaus (slasaus) en meneer Ale ('die moet z'n broek ophale in het Jan van Gale'........). Bosjes met zgn. jeukballen voor de school, en die loeizware schooldeuren waar uiteraard wel eens een vinger tussenkwam. Melkboer van Weggem naast de school voor de dropjes, maar voor de echte pret naar Noortje.

  Juliaschool, 1965