Desiree Rooze

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Desiree Rooze en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Registreer gratis
    • Mijn klassenfoto's 0

    Desiree Rooze heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    • Mijn herinneringen 4

    Wat leuk dat ik toch een bekende naam tegenkom: Marjanne Servais.

    Wat leuk dat ik toch een bekende naam tegenkom: Marjanne Servais. Ik weet nog dat haar vader een bloemenstal had op de Stadionweg. Haar vriendinnetje Liliane was volgens mij ook mijn vriendin. Liliane had een oudere broer die ik echt een stuk vond. Veel meer kan ik me nog niet herinneren. Ook kan ik mij Marie Jonker en Maureen nog wel herinneren. En natuurlijk mevrouw Walta en het handjes schudden. De achternaam van Liliane herinner ik mij ook weer: Boeiink.

    2004, Desiree Rooze

    Ik heb mijn beste vriend aan deze school overgehouden: Hans Heijnis.

    Ik heb mijn beste vriend aan deze school overgehouden: Hans Heijnis. (parttime MW). Toetertijd een relatie mee gehad. Nu gewoon een vriend. Rikus Dekkers kan ik mij nog goed herinneren als docent. Zijn manier van lesgeven beviel mij wel. Verder herinner ik mij nog Bea..., Joke..., Annie Huisman, Frank Goezinne en zijn vriendin Ciska (Frank ben ik later bij Hans weer tegen gekomen). Goede tijd gehad.

    2004, Desiree Rooze

    Ik kan mij dankzij deze website de volgende personen nog herinneren: Loes Sikkens, Diana Wessels, Mike den Hollander, Albi Ferron en de leraren Grandjean, Vogelaar, Polhuis en Kortekaas.

    Ik kan mij dankzij deze website de volgende personen nog herinneren: Loes Sikkens, Diana Wessels, Mike den Hollander, Albi Ferron en de leraren Grandjean, Vogelaar, Polhuis en Kortekaas. Met Kortekaas heb ik nog een vreselijke aanvaring gehad over een werkstuk. Directeur de Meulder moest nog bemiddelen. Ik lees bij anderen telkens over een indische lerares Frans. Volgens mij was het een Surinaamse?? Ik kan mij ook nog herinneren dat JOhnny Kraaykamp jr op deze school zat. Wel enkele klassen hoger. Zat Gladys Lammers Lisnet ook niet op deze school??? Wie kent haar nog?

    2004, Desiree Rooze
    ?