Désirée Rittel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Désirée Rittel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Désirée Rittel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden een strenge handwerkjuffrouw Mevrouw Kroon.

  We hadden een strenge handwerkjuffrouw Mevrouw Kroon.Voor de rest waren het allemaal aardige leraren en leraressen.Rekenen ,sport( vooral softbal) en handwerken vond ik het leukst. Ik zat in de klas bij Fieke Verwal,Josefine Valk,René,Corrie Weyers,Joanny Woesthof,Marja Vlieg,Nico van Hemert,een Tweeling die heel slim was,Wim van Beek,Jeanette Beekman,Irene Kensmil,Molly. De leraar Meneer van der Vlies heeft heel veel Foto´s van mij gemaakt die nog steeds heb!,

  Timotheusschool, 1966

  Een hele leuke school ,maar ook streng.

  Een hele leuke school ,maar ook streng.Ik heb één keer alle plintjes door het hele schoolgebouw moeten afstoffen (samen met Fieke Verwaal),omdat we gepraat hadden tijdens de less.Heb naast wouter Been gezeten.In de eerste klas zat ik met Fieke Verwaal,Josefiene Valk,Eric van Klaveren ,Loyd Tjon(waar ik vreselijk verliefd op was)in de klas.Mijn favoriete leraar was Meneer Nieveld ,want hij kon zo goed over de griekse mythologie vertellen.

  Christelijke scholengemeens..., 1972

  Ik speelde veel met wim va de beek.

  Ik speelde veel met wim va de beek.We maakten samen rekensommetjes.Mijn schoolliefde op de kleuterschool was Pim. De direktrice van de school vond ik niet aardig want ze wilde in mijn jurk knippen omdat ik een vestje gemaakt had van een mooie trui van corrie weyers.

  Chr. nat. kleuterschool Geu..., 1964

  ?