desiree pronk

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van desiree pronk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  desiree pronk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  juf leoniek.

  juf leoniek

  2010, desiree pronk

  dpronk18 aapje heet mail!!! leuke tijd gehad op school.

  dpronk18 aapje heet mail!!! leuke tijd gehad op school...waar blijft de rëunie dan¿¿¿

  2003, desiree pronk

  ik ben begonnen op deze school op de drempel bij juf leoniek als heel klein meisje, daarna naar de kleuterklas gegaan en zo verder ik kan me de leraren nog goed herinneren.

  ik ben begonnen op deze school op de drempel bij juf leoniek als heel klein meisje, daarna naar de kleuterklas gegaan en zo verder ik kan me de leraren nog goed herinneren. meester van beem, de zussen sants, paul de rijk, van rookhuizen, de boer, alwart,carry beier als ik me niet vergis,gymleraar onno, noem ze allemaal maar op.els cusee, juf ans............ ik denk dat iedereen bladel wel leuk vond. ik weet nog wel de spookspeurtocht waarbij meester van rookhuizen ineens achter ons liep met een bijl in zijn handen. we schrokken ons rot. en ook nog dat meester onno vlak voor ons neus uit een boom kwam springen. en dan de hut van zwarte kaat en die griezelboom. en de bonte avond natuurlijk. de meeste leerlingen kan ik me ook nog wel herinneren, samantha, abini, valerie, maria, asiye,natasja,lia,tamara,rilana,bas, dennis, hein, bart,danilo,collinenz.... ik vind het best jammer dat ik met niemand meer contact heb, wie weet komt er een reunie, dan ben ik zeker van de partij. al met al heb ik een hele leuke tijd gehad op deze school

  2003, desiree pronk
  ?