Desiree Haagmans

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Desiree Haagmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Desiree Haagmans heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar één jaartje hier gezeten.

  Heb maar één jaartje hier gezeten. Kwam als echte eindhovenaar studeren in a'dam (MDGO-AB). Maar dat was niet zo'n succes!

  Gaasterlandschool, 1992

  Hoi, Ik heb 3 jaar SPW gedaan! Het waren moeilijke & best leuke jaren.

  Hoi, Ik heb 3 jaar SPW gedaan! Het waren moeilijke & best leuke jaren. Kwam als eindhovenaar naar dit stadje met een zachte "G"! Ik heb er wel met veel plezier gezeten. de Drama lessen van Klette waren top en mijn klas was gezellig, met o.a. Renate, Joyce, Bernadette, Mike, Daisy, en nog een heleboel, waarvan ik de namen nu even niet weet. De lessen van Mensto Brands waren langdradig en soms ook wel vermoeiend door zijn vele geklets. De engelse lessen van Gerard Kloezemans waren leuk (toffe gast) en Carel filosofeerde aan één ruk door, maar was ook goed in zijn lessen!! Mooiste periode was mijn stage bij o.z.c. zeewolde. Minpunt was, dat mensto mijn fotoboek van mijn stage kwijt heeft gemaakt. RAra!! Verder was het wel oke! Groetjes Desiree

  't Roer, 1993

  Heb één jaar op de han-koning gezeten als overbruggingsjaar.

  Heb één jaar op de han-koning gezeten als overbruggingsjaar. te toppertjes van leerkrachten waren, van Kemenaden, Buwalda en Leushuis. Met leushuis kon ik het vooral goed vinden omdat ik als meisje goed kon voetballen (daarbij was het DE leraar van school. Ik heb er samen met Mike één jaartje gezeten en dat was toen der tijd meer dan genoeg! Heb alleen nog herinneringen aan een klasse-feest bij een klasgenootje thuis!! De school verder snel vergeten!!

  Han Koning, 1986

  ?