Desiree Fransen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Desiree Fransen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Desiree Fransen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb het enorm naar mijn zin gehad op deze school ! Zeker de zelf- georganiseerde weekeindjes en "klasse-avonden" waren heel leuk.

  Ik heb het enorm naar mijn zin gehad op deze school ! Zeker de zelf- georganiseerde weekeindjes en "klasse-avonden" waren heel leuk. Leuke dingen gedaan met Hans, Annemiek, Sander, Jan-Willem ?, Annet uit Ouddorp en andere waarvan ik nu even niet op de naam kan komen. Zou het leuk vinden nog eens iets te horen !

  MEAO Voorne Putten, 1989

  Aan de ene kant vond ik deze schooltijd absoluut niet leuk en aan de andere kant was het wel heel leuk ! Kolderdagen, "studiereis"naar Berlijn enz.

  Aan de ene kant vond ik deze schooltijd absoluut niet leuk en aan de andere kant was het wel heel leuk ! Kolderdagen, "studiereis"naar Berlijn enz. waren erg leuk. Bekende namen uit die tijd: sowieso de meiden waar ik mee om ging: Mirjam de Bruin, Angeliek de Snaijer, Dewi de Winter, Liesbeth van Oudenaarden (heb ik nog steeds heel veel contact mee !) en natuurlijk mijn buurjongens Laurens Kuipers, Leon Vredenbregt (die ik vorig jaar ineens weer tegenkwam in Londen !). Zou het leuk vinden nog eens iets te horen van een aantal mensen !

  Maerlant College, 1984

  ?