Désirée Bakker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Désirée Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Désirée Bakker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Destijds was het nog het Spaarne Scholen Gemeenschap of ook wel Spaarne Staats Gevangenis genoemd Ik was gek van meneer de Rue, biologieleraar die kleurenblind was en niet door had dat alle krijtkleurtjes van zijn vingers in zijn haren en op zijn kleren

  Destijds was het nog het Spaarne Scholen Gemeenschap of ook wel Spaarne Staats Gevangenis genoemd Ik was gek van meneer de Rue, biologieleraar die kleurenblind was en niet door had dat alle krijtkleurtjes van zijn vingers in zijn haren en op zijn kleren kwamen. Meneer Stoel was de docent engels persoonlijk had ik een bloedhekel aan meneer de Jong, conrector en docent nederlands

  2007, Désirée Bakker

  We zaten eerst in noodgebouwtjes aan het Spijkerboorpad, samen in één klas met Mirjam Verleur, Iris Hoogen of Lagendijk (weet ik niet meer), Katinka Driessen, Caroline Minderhoud en Patty ???.

  We zaten eerst in noodgebouwtjes aan het Spijkerboorpad, samen in één klas met Mirjam Verleur, Iris Hoogen of Lagendijk (weet ik niet meer), Katinka Driessen, Caroline Minderhoud en Patty ???

  2007, Désirée Bakker
  ?