Derk Buisman

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Derk Buisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Derk Buisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de kleuterschool kan ik me nog maar weinig herinneren.

  Van de kleuterschool kan ik me nog maar weinig herinneren. De naam van de juf was geloof ik Bodegraven. Ik weet nog wel dat we met de hele klas naar haar trouwplechtigheid zijn geweest.

  Op de Driesprong kleutersch..., 1970

  Eerst B.

  Eerst B.R.I., later deel van Hogeschool Alkmaar, dependance Plantage in Beverwijk. Eerste jaar was een eitje, de rest viel niet mee. Uiteindelijk heb ik het niet gehaald, mede doordat ik een auto-ongeluk kreeg vlak voor het laatste semester van het tweede jaar, dat ik al voor de tweede keer deed. Wel ontzettend leuke tijd gehad. Introduktiedagen in Heeg. Decor bouwen voor toneelclubje van Iels samen met Arnoud Schoolfeest met De Dijk, helpen met de buhne opbouwen i.p.v. wiskunde. Lachen met/om Theo de Jong van wiskunde, die op zijn sandalen door de sneeuw naar school liep, Ben 'precies-precies' Polman, amanuensis Martin, Frans 'lekker, ethanol in de koffie' Mastenbroek, Pradip 'there was an old Indian saying' Nath, en vele andere markante docenten. Ik heb zelfs een blauwe maandag in de medezeggenschapsraad gezeten. Klik op mijn naam om mijn adres te zien (even puzzelen ;-).

  Bakhuis Roozeboom Instituut, 1986

  Op deze school heb ik de alleen de 5de en 6de klas meegemaakt.

  Op deze school heb ik de alleen de 5de en 6de klas meegemaakt. Eerst bij Groeneveld, later dat jaar bij Pepping. Zesde klas bij Rob Los, die niet mee ging met de schoolreis naar Texel omdat zijn vrouw hoogzwanger was. Bekende klasgenoten in de lijst: Aty v/d zwan, Inge Lamers, Ariana Schroor, Monique Griffioen. Klik op mijn naam om mijn adres te zien (even puzzelen ;-).

  Theo Thijssenschool (later ..., 1976

  ?