Bekijk het volledige profiel van Dep van Uitregt en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Dep van Uitregt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

Ik ben hier 4 schooljaren gele...

Ik ben hier 4 schooljaren geleden begonnen, in groep 5/6. Mijn echte eerste klas. Ik wist dat ik hier geen afscheid van hoefde te nemen. Dat maakte alles heel speciaal. Ik heb vorig schooljaar mijn eerste leerlingen uit mogen zwaaien. Sanne, William, Robert, Freek en de rest. Na hen zullen er velen volgen. Ben heel erg benieuwd wat de toekomst jullie allen brengen. En ik ben blij dat ik daar een steentje aan bij heb mogen dragen.

2004, Dep van Uitregt

Ik heb hier eerst in groep 6 g...

Ik heb hier eerst in groep 6 gewerkt en na de zomervakantie in groep 1/2. Ik vond het hartstikke gezellig. De muziek lessen, met cd. Onze bruiloft op school gevierd. Ben benieuwd hoe het met de kinderen gaat. Heb een aantal een poosje op de *** gehad, maar na het crashen van onze computer zijn ze niet meer terug gekomen. Ik vond de sfeer hier op school heel erg goed. De collega's waren mensen met een luisterd oor. Ik denk dat je het als kind helemaal niet slecht had getroffen als je hier je schoolloopbaan begon.

2004, Dep van Uitregt

Mijn eerste eigen groepje(31 l...

Mijn eerste eigen groepje(31 leerlingen) Jammer dat het zo ver weg was en dat de school pas om 15:45 uit was. Hierdoor waren de dagen extra lang. Ik heb wel hele leuke herinneringen aan de kinderen. Met Job, Joost, Charelle, Mark(2x), Bo en alle anderen. Vond het leuk om een poosje geleden weer iets van ze te horen.

2004, Dep van Uitregt
?