Ontdek PLUS

denny stam

Kent 4 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van denny stam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  denny stam heeft 5 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ST. PETRUS

  Wellicht kent iedereen zo een beetje van Rotterdam de school dichtbij het CS van de stad.Korte maar heftige periode meegemaakt waar ik veel heb geleerd.

  Emmaus school, 1980

  In de jaren 1976 en 1977 zijn wij twee keer met werkweek geweest.

  In de jaren 1976 en 1977 zijn wij twee keer met werkweek geweest.Meer een soort sportkamp waar wij zijn blijven overnachten,Gegeten en geslapen hebben wij.In de nacht bij het kampvuur gezeten en gefeest.Door het bos gerent en spoorzoekertje gedaan.Ook bij de Flevohof geweest een duidelijk leuk reisje in de ijzige kou.Het vroor de dag wel onder de 10 graden.De groep is een gezellige schoolkring.Jammer dat er weinig contact van is over gebleven.Namelijk ben ik na de schooltijd uit de stad verhuisd en heb zij bijna allemaal uit het oog verloren.Wij hebben in Bennenkom tiendertijd de draaiorgelmuziek museum bezocht en dagelijks als ik in de stad loop hoor ik nog de blije teunen uit de draaiorgel en denk erbij terug aan de tijd op werkweek.In het bos renden er wolven en herten en zwijnen en vogels...talrijke geluiden in het mysterieuze bos

  Emmaus school, 1970