Dennis Veerhoek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Veerhoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dennis Veerhoek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school was echt een drama.

  Deze school was echt een drama... opleiding ging nog wel maar verder..... Pluspunten waren de praktijk vakken... even een sample injecteren op de GC... en dan maar weer een bakkie doen, meer dan de helft van de tijd was je aan het wachten. Verder hadden we een leuke kleine klas met mensen die ik op het MLO al had ontmoet.

  Hogeschool Rotterdam en Oms..., 1999

  Direct na de HAVO vol goede moed begonnen aan de opleiding milieukunde, maar gaande weg kwam ik erachter dat het toch niets voor mij was.

  Direct na de HAVO vol goede moed begonnen aan de opleiding milieukunde, maar gaande weg kwam ik erachter dat het toch niets voor mij was. Met name vakken als recht en beleid waren zo saai dat er niet door heen te komen was.

  Hogeschool Delft, 1994

  Leuke mensen ontmoet met wie ik nog steeds omga.

  Leuke mensen ontmoet met wie ik nog steeds omga. De opleiding op zich was niet erg moeilijk, maar heb wel een erg leuke tijd gehad... werkweek in Wenen bijvoorbeeld. Praktijklessen van Toppenberg.... echt onvergetelijk. Sommige medestudenten wisten soms ook totaal niet waar ze mee bezig waren.

  Reijnevelt College, 1996

  ?