Dennis Tans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Tans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dennis Tans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HEAO-CE geprobeerd, 2 jaar gedaan over mijn propedeuse en toen ik het 2e jaar ook in 2 jaar moest doen ben ik in het begin van het 3e jaar afgehaakt.

  HEAO-CE geprobeerd, 2 jaar gedaan over mijn propedeuse en toen ik het 2e jaar ook in 2 jaar moest doen ben ik in het begin van het 3e jaar afgehaakt. 1e jaar zat ik met een paar jongens in de klas die ik nog van de MEAO in Amersfoort kende (Raymond Kamps, Hans van Zuilen, Remi). Nog een jaartje bij Pernille La Lau in de klas gezeten, voor de rest geen idee meer.

  Hogeschool Holland, 1990

  Toptijd.

  Toptijd. Pas nog reünie gehad en bijna iedereen weer gezien. Ik kwam in de 5e klas pas op de Berkenschool, maar mijn broertje is zo ongeveer wereldberoemd in Hoogland (Mervin Tans). Ik heb ook nog 2 zusjes, ook die hebben op de Berkenschool gezeten (Claudia en Natasha)

  de Berkenschool, 1979

  MEAO gedaan, was makkie na de HAVO.

  MEAO gedaan, was makkie na de HAVO. Hoop lol gehad, de enige die ik regelmatig tegenkom in Amersfoort met wie ik in 1 klas heb gezeten (2 MEAO) is Oscar Asman. Van de HAVO/MBO zie ik James Tans, Johan Rambi en Rolf Herman de Groot geregeld en natuurlijk hebbenmijn zwagers Peter Zinnemers en Martijn van Veen ook op Midland gezeten. Van 3 MEAO weet ik nog dat ik in een klas zat met Hans van Zuijlen, Remi, Irma Wolfswinkel (ontzettend mooi weet ik nog) en in de 2e weet ik nog Raymond Sieberich en Doron Arieli.

  Midland, 1988

  ?