Dennis Nijhof

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Nijhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Dennis Nijhof heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Briljant was de tijd aan de zusterstraat, zeker met de Introweken, soos onder het grote leslokaal waar op vrijdagmiddag tijdens het zevende uur (T&O van Burm) de biertjes werden aangegeven door het raam achterin.

  Briljant was de tijd aan de zusterstraat, zeker met de Introweken, soos onder het grote leslokaal waar op vrijdagmiddag tijdens het zevende uur (T&O van Burm) de biertjes werden aangegeven door het raam achterin. Soep van Tjeu in de pauze. Na twee jaar het nieuwe gebouw tegenover St Maartensgasthuis. Ook erg goeie tijd (HEPTA en disputen tijd) maar Zusterstraat was toch wel apart

  2004, Dennis Nijhof

  Uiterst vermakelijke natuurkundelessen van Buter, Wiskunde van "Appeltje", Engels van Verhoef, Nederlands van Kuggeleijns.

  Uiterst vermakelijke natuurkundelessen van Buter, Wiskunde van "Appeltje", Engels van Verhoef, Nederlands van Kuggeleijns. Altijd ouwehoren met concierge Herman en een fantastische soos in de fietsenkelder. Kocht je een bounty werd ie altijd vakkundig in tweeen geslagen door, tja door wie ok al weer...? Ook taarten gooien na afloop van de volley-basketbal toernooien. Bonte avonden in de schouwburg waren ook goed.

  2004, Dennis Nijhof

  Leuke gezellige klas, altijd was er wat te beleven, krijtjes etende jufrouw Sonder, meneer Woertman (klas 6), Bossink (4), Eyte de Vries(3), jufrouw Erna, jufrouw Mieke (2) en een lieve, indisch ogende juffrouw uit klas 1 waarvan ik de naam niet meer weet

  Leuke gezellige klas, altijd was er wat te beleven, krijtjes etende jufrouw Sonder, meneer Woertman (klas 6), Bossink (4), Eyte de Vries(3), jufrouw Erna, jufrouw Mieke (2) en een lieve, indisch ogende juffrouw uit klas 1 waarvan ik de naam niet meer weet. Veel geknikkerd en ook voetballen tijdens het speelkwartier op het gras naast de gymzaal(later moskee)

  2004, Dennis Nijhof
  ?