Dennis Lierop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Lierop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Dennis Lierop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier in de "c"klassen gezeten.

  Ik heb hier in de "c"klassen gezeten. Ik weet mij nog een aantal voornamen te herinneren; Tessa, Andrea, Denis, John, Enno, Anton. Ongetwijfeld meer namen, maar die schieten me zo 1 2 3 niet in. In mijn herinnering is dit een prachtige tijd geweest, met ook leuke werkweken; Valkenswaard.

  Kralingse Werkgemeenschap, 1974

  Als ik er aan terug denk, komen gelijk de de geschiedenis "lessen" van mw.

  Als ik er aan terug denk, komen gelijk de de geschiedenis "lessen" van mw. Schaberg naar boven. Nooit repetities of overhoringen. Ze had namelijk een bloedhekel aan nakijken en deed daarom alles mondeling. Je kon alles letterlijk uit je aantekeningen oplezen en je had weer een plusje in haar aantekenboekje. Het wilde ook wel helpen als je de deur voor haar openhield of haar rieten mandje wilde dragen. Vergeet ook nooit dat ik haar tegenkwam bij de diploma uitreiking. Ze kwam naar me toe en sprak haar verbazing uit dat ik, juist ik een 8 had gehaald als eindcijfer. In haar beleving was dat dat echt een van de werelwonderen. Leuk mens, beetje levend in haar eigen wereldje, maar ach wie niet.

  Libanon, 1980

  ?