Ontdek PLUS

Dennis Koorn

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Koorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dennis Koorn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst een jaartje op de Kaatstraat met Dick, Erwin, Willem-Jan en Pieter, lekker eten bij de deeltijdkantine (goedkope hamburgers) en liever tafelvoetballen dan tips over tentamens krijgen.

  Eerst een jaartje op de Kaatstraat met Dick, Erwin, Willem-Jan en Pieter, lekker eten bij de deeltijdkantine (goedkope hamburgers) en liever tafelvoetballen dan tips over tentamens krijgen. Daarna naar de Padualaan met o.a. Wendy den Blanken, Sjonnie Septer, Jeroen Blaas, Robin en Marc. Leuke herinneringen aan Duits met Van der Jagt (de heer) en zijn 'parels der schepping'.

  Hogeschool van Utrecht (Eco..., 1992

  Alleen het eerste jaar op De Brug en het tweede jaar op de Kerkewijk.

  Alleen het eerste jaar op De Brug en het tweede jaar op de Kerkewijk. Daarna ben ik naar Wageningen gegaan (uiteindelijk VWO).

  Christelijk Lyceum Scholeng..., 1984

  Finale van een schoolvoetbaltoernooi in Ede.

  Finale van een schoolvoetbaltoernooi in Ede. Lekker hangen in de hoek van de ingang en de kantine met Bastiaan Bolt, Hildo Blom, Erwin Koops, Jaap-Jan Wildeboer, Jasper Schouten, Jeroen Koetsier en noem al die zitteblijvers maar op. En de werkweken in Arnhem, Utrecht en Den Haag. Uiteindelijk naar 8 jaar mijn VWO diploma gehaald en dankzij goede tips van de heer Baaijens uitgekomen op de HEAO CE in Utrecht.

  Wageningsch Lyceum, 1986