Dennis Hogers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Hogers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dennis Hogers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op de opleiding alleen de beroepsvoorbereidende periode gedaan.

  Ik heb op de opleiding alleen de beroepsvoorbereidende periode gedaan. Ik heb het in deze 7 maanden erg naar mijn zin gehad, al ontdekte ik dat de verpleging niet was wat ik dacht dat het was. Ik zat in de klas een klas met 2 jongens, Rob Siedenburg en ik, Rob wilde op de ambulance gaan rijden, maar ik weet niet of dat ooit gelukt is

  regionaal opleidingscentrum..., 1990

  Vanaf de Kinselmeer verhuizen naar de Ijdoorn, wel even wennen maar toch een erg leuke tijd gehad.

  Vanaf de Kinselmeer verhuizen naar de Ijdoorn, wel even wennen maar toch een erg leuke tijd gehad. Ook hier les van meester Jansen.

  IJdoorn-School, 1982

  Leuke herinneringen aan de Kinselmeer, op de verjaardag van meester Jansen met een antal jongens, Patrick, Henk, Ramon, Danny, Manodj, Jan Thriller naspelen, compleet met grafstenen en "enge" maskers.

  Leuke herinneringen aan de Kinselmeer, op de verjaardag van meester Jansen met een antal jongens, Patrick, Henk, Ramon, Danny, Manodj, Jan Thriller naspelen, compleet met grafstenen en "enge" maskers. Vele leuke dingen daar meegemaakt, gymen op het veldje naast de school, in het begin (volgens mij bij juf Loovers) een kookhoek waar je zelf aardappels mocht bakken.

  Kinselmeerschool, 1977

  ?