Bekijk het volledige profiel van dennis bruggeman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

dennis bruggeman heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Een fantastische school dichtb...

Een fantastische school dichtbij het winkelcentrum waar we in de pauze vaak naar toe gingen. We gingen dan o.a nootjes kopen bij Niestijl of chips bij de C1000 of een stokbrood. Ik heb erg goede herrineringen aan deze school ik heb al met al wel 6 jaar over de MAVO gedaan mar dat lag aan mij, ik kon wel leren maar deed het niet.

2008, dennis bruggeman

Deze school heeft in de lange ...

Deze school heeft in de lange tijd dat ik erop heb gezeten al vele namen gehad dus heb ik me ook maar op deze pagina aanmeld zodat iedereen weet dat de mafketel van destijds nog steeds springlevend is. Alleen is deze mafketel nu volwassen en een heel ander mens dan destijds !

2004, dennis bruggeman

Ik heb nogal lang over de MAVO...

Ik heb nogal lang over de MAVO gedaan. Ik ben op de MAVO gekomen toen deze nog In Groot Driene zat en ik ben "meeverhuist"naar de Paul Krugestraat waar de school ook een andere naam kreeg, Willem van Oranje werd Oranje Nassau en nog later het Ichtus College, of andersom het is ook al een tijdje geleden. Ik heb goede herrineringen aan deze lange relatie met deze MAVO, van rebel tot getemde jongeman. Diverse leraren konden mij wel wat aan doen en mede hierdoor heb ik vele uurtjes doorgebracht bij Tijben of Vugteveen. Enkele namen van mede rebellen uit die tijd zijn o.a Patrick Heuvelmeijer, Paul Blauw, Micheal Beekman etc. etc. Al met al is het toch nog goedgekomen met mij en woon ik nu alweer een geruime tijd samen met mijn vriendin en ben ik nu bezig met een vervolgstudie tot verpleegkundige.

2004, dennis bruggeman
?