Dennis Bouman

Kent 2 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Bouman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Dennis Bouman heeft 4 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  alleen de brugklas meegemaakt.

  alleen de brugklas meegemaakt... moest daarna naar een andere school... namen die ik me het meest herinner: Leo, Richard, elke dag met de crossfietsen naar school...

  2004, Dennis Bouman

  voetballen op t voetbalveld naast de school.

  voetballen op t voetbalveld naast de school... en in de winter tegen de van Kampenschool sneeuwballen gevecht houden...(de leukste herinneringen ghehe) Oh jah, ik zat in de klas van meester Jan Voorbraak.

  2004, Dennis Bouman

  aan de groen v prinsterenstraat elke woensdag markt dag (patat dus), klasseleraar de Haan en aan de koninginnelaan de balletjes gehakt van Raymond.

  aan de groen v prinsterenstraat elke woensdag markt dag (patat dus), klasseleraar de Haan en aan de koninginnelaan de balletjes gehakt van Raymond. paar namen: Sandra Dijk, Monique Marinus, Frank Kooiman, Vincent Baanvinger, Danielle van der H., Wijnand van...?, Cynthia Nederlof(mee getrouwd geweest en 2 kinderen samen), raar maar waar weet ik nog namen van leraren... :-S en de sporten(schoolvoetbal, basketbal,enz.)

  2004, Dennis Bouman
  ?