Bekijk het volledige profiel van Dennis Bos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Dennis Bos heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

in de klas bij juf Lammers , z...

in de klas bij juf Lammers , zat bij Paul Visser en robert honing.

2003, Dennis Bos

schoolvoetbal, woestduinplein,...

schoolvoetbal, woestduinplein, meester schuring,johan van wort, raymond de krieger, jantje en jaap vermeulen, japie van herwaarden (ging weer terug naar de noordoostpolder), robbie goudkuil met zijn broers Alfred en Arnold), henkie en thea scheers, arie meijer, jacqueline gijzen, brigitte gaal,saskia en jeroen van de wulp, nancy serlee,lucia, wimpie echthuizen, rene van druten en alan van der louw en lange martin en Elly met broertje Gerry en Jasmine. Theo klinkenberg en zijn broer Rene . Fijne tijd op school. Vond dit veruit de leukste klas uit de schooltijd. Afscheidsavond met Dancing Queen (ABBA) .

2002, Dennis Bos

woonde in de Von Zesenstraat e...

woonde in de Von Zesenstraat en Roomtuintjes,zat in de klas met o.a. paultje (Paul) visser en zijn broer Frank, robert honing (nog een dag meegeweest naar de camping), marcel spoor en petra debens ; voetbalde met Ronnie (Ronald) van der Meer bij Madjoe (nu Fortius); zwerven over de dappermarkt, door de indische buurt en in de havens, spelen op het bodencentrum, hutten bouwen op jongensland met buurthuis de Werf(de beroemde vakantiekampen op de hei) en inderdaad Bram van het cafe. heb nog het afscheid meegemaakt van meester Otterloo (kreeg inderdaad een kado aangeboden namens de leerlingen en de ouders bij de sluiting van de school). de Sweet en Slade nadoen in de Werf op houten gitaren en een houten drumstel Kan me het eten bij de surinaamse juf ook nog herinneren;

2002, Dennis Bos
?