dennes warman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dennes warman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  dennes warman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja, leuke herinneringen aan, maar helaas de school is er niet meer, gesloopt jammer hoor, nu werk ik er nog geen honderd meter op afstand.

  ja, leuke herinneringen aan, maar helaas de school is er niet meer, gesloopt jammer hoor, nu werk ik er nog geen honderd meter op afstand. ja kan raar lopen. Emmanuels als hoofd, leuke man. minder leuk was het hoofd(Corsilius) van de kleuterschool. daar heeft mijn moeder nog jaren schoongemaakt. en dat was voor mij wel leuk als alle kinderen en leraren weg waren ging ik op die kleine driewielers door het hele gebouw skeuren. ik kon dus al als kleuter bij de basisschool komen terwijl dat niet mocht. met sinterklaas alvast voor proeven van het snoepgoed. dat de sint niet bestond wist ik al snel, maar bezefte ik dat niet. p.s. wanneer is er nou eens een reünie?

  sloterplasschool, 1976

  ja leuke en veel lachen.

  ja leuke en veel lachen. rooie kees maar wat voor les we van kregen ???. sander met gym. Vaak bij Nico melden en dan helpen met corvé. Markies als hoofd, maar Kees nam het over (de held). ach leuke tijd niks opgedaan over de plantjes behalve dat ze op van water leven...... p.s. wanneer is er nou eens een reünie?

  Lagere Tuinbouw School, 1985

  was wel veel heel veel lache en weinig in de boeken kijken.

  was wel veel heel veel lache en weinig in de boeken kijken. en dan toch nog een leuke baan als dtp-er. p.s. wanneer is er nou eens een reünie?

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1990

  ?