Denise van Beilen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Denise van Beilen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Denise van Beilen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Korte periode, THW was toch niet helemaal wat ik ervan had voorgesteld.

  Korte periode, THW was toch niet helemaal wat ik ervan had voorgesteld. Wel was Deventer erg leuk om op kamers te wonen (midden in het centrum!), leuke mensen leren kennen en veel plezier gehad....alleen die studie....

  Rijksacademie Nieuw Rolleca..., 1985

  gezellige tijd, veel onzinnige werkstukken gemaakt, crea, stage, toppunt: Berlijn! In de klas bij Patricia K, Anita, Rick, Ghislaine, Constance, Maurizio,etc.

  gezellige tijd, veel onzinnige werkstukken gemaakt, crea, stage, toppunt: Berlijn! In de klas bij Patricia K, Anita, Rick, Ghislaine, Constance, Maurizio,etc.

  Pedagogische Academie Hoogveld, 1986

  Met Brigit, Hennie, Judith, Caroline en Dirk op de trap zitten keten, de grote aula/zolder waar je grote speclaaskoeken kocht, de gymles van men.

  Met Brigit, Hennie, Judith, Caroline en Dirk op de trap zitten keten, de grote aula/zolder waar je grote speclaaskoeken kocht, de gymles van men. Pol, engels (bibber...Regio) van men. Leferink, duits van Kok en Nederlands van de andere Kok en juf Kamphuis die liefde voor boeken bijbracht, een BEG halen bij Zorgvakken...hier leerde je plannnen en zelfstandig werken! Jammer dat dit schooltype niet meer bestaat!!!!!!

  Scholengemeenschap Walhofspark, 1982

  ?