Denise de Raad

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Denise de Raad en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Denise de Raad heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Peter van Hooijdonk van Nederlandse les.

  Peter van Hooijdonk van Nederlandse les.Juffrouw scheepers die al snel overspannen was en meneer daemen voor winkelpraktijk,juffrouw Böhmen voor biologie(als ik het goed heb).De engelse leraar,waar ik de naam niet meer van weet,maar die we "swabbertje"noemde omdat hij altijd de opdracht ga,om het schoolbord te "zwabberen".Meneer Raaven die onze klassenleraar was. Ik kan me de leao als een fijne tijd herinneren.Ik ken ook niet meer alle namen waar ik me ein de klas heb gezeten.ik weet nog: Susan Fijen,Lillian übachs en ik kom niet meer zo snel op de namen.Ik ben later naar de kappersschool gegaan.

  L.E.A.O, 1974

  Hoofdonderwijzer "kletsop"Keijzers die kan ik me nog goed herinneren .

  Hoofdonderwijzer "kletsop"Keijzers die kan ik me nog goed herinneren .Hij was er niet vies van om de jongens eens even appart in een kamertje te nemen en ze van klappen te voorzien,als ze naar zijn inzien "ongehoorzaam"waren.En meneer Meeuwissen van de (toen nog) derde en vierde klas.Een hele lieve man,een beetje een alternatieveling.

  openbare lagereschool, 1970

  ?