Denise Asselman-Rehorst

Kent 35 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Denise Asselman-Rehorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Denise Asselman-Rehorst heeft 0 klassenfoto's en kent 35 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  MER OGM.

  MER OGM. Erg gezellige tijd gehad tijdens mijn studie. Vooral in het eerste jaar kreeg het kaarten de overhand. Tja, een potje hartenjagen moet je natuurlijk wel afmaken voordat je naar de les gaat. Ook de terrasjes na (of tijdens) de colleges en de broodjes brie op het station weet ik nog goed. Ja, zeker het propadeusejaar erg veel vrienden gemaakt en lol gehad. De eeuwigdurende lessen van Waleson is niemand denk ik vergeten. Tip: niet in slaap vallen, want dat ziet 'ie (ja, na drie dagen pinkpop moeten ze ook geen colleges plannen). Gelukkig heb ik mijn opleiding hier binnen 4 jaar af kunnen ronden, want na de stages had ik het met de studie wel gezien.

  2004, Denise Asselman-Rehorst

  Na een verhuizing van Noord-Holland naar Limburg ben ik op Atheneum ingestroomd.

  Na een verhuizing van Noord-Holland naar Limburg ben ik op Atheneum ingestroomd. Dit hield ik hier maar een jaartje vol (tja, in Noord-Holland komt dat Duits toch wat minder natuurlijk), dus toen ben ik maar naar de HAVO gegaan. Deze heb ik gelukkig wel afgemaakt.

  2004, Denise Asselman-Rehorst

  Eerst HAVO/VWO brugklassen gedaan en toen naar Atheneum.

  Eerst HAVO/VWO brugklassen gedaan en toen naar Atheneum. Erg leuke tijd gehad, met veel herinneringen. Zoals het perron, waar we in de pauze altijd naar toe gingen, de muzieklessen en natuurlijk de jaarlijkse competities.

  2004, Denise Asselman-Rehorst
  ?