Deja van de Wege

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Deja van de Wege en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Deja van de Wege heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb er maar anderhalf jaar opgezeten en was zooo goed dat ik daarna naar de huishoudschool ben gegaan hahaha.

  heb er maar anderhalf jaar opgezeten en was zooo goed dat ik daarna naar de huishoudschool ben gegaan hahaha..stienstra is de enige lerares die ik me zo'n beetje herinner "loenste" een beetje en haar favoriete uitspraak was: "put your tong between your teeth" en spuugde je daarbij behoorlijk in je snuit..:-)))en er was er nog één die ik nooit meer vergeet...dhr. Moerman met zijn sadistische trekjes, gaf handenarbeid, geloof ik..

  Immenhorst/de Westenenk, 1973

  heb de laatste 2 jaar op deze school gezeten, dhr.

  heb de laatste 2 jaar op deze school gezeten, dhr.Z ijlstra was mijn klasseleraar, dhr. Heringa mijn leraar engels, dhr. Hendriks mijn gymleraar.. een paar namen van mijn toenmalige klasgenoten...ada, wiekie, anita, wilma..heb er een supertijd gehad!!

  Johanna Marcus -Nijland, 1974

  herinneringen.

  herinneringen...pffff...juffrouw Altena, meester Oudraad ( kon zo mooi vertellen ) meester Jonker ( brrrrr...) en natuurlijk meester Janssen die altijd over zijn bril heenkeek i.p.v. erdoor....volgens mij zat ik ook bij Lammert in de klas?..of was het Johan..

  Sperwerlaanschool, 1964

  ?