Dees Lintsen

Kent 10 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dees Lintsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dees Lintsen heeft 0 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat leuk om al die bekende namen weer te zien! en nu maar hopen dat we elkaar op de reunie zullen herkennen! tot dan! groeten, dees.

  wat leuk om al die bekende namen weer te zien! en nu maar hopen dat we elkaar op de reunie zullen herkennen! tot dan! groeten, dees

  1e Montessorischool, 1992

  juffrouw van baalen.

  juffrouw van baalen.... o wat kon ze streng zijn, zuster johannia, juffrouw van wensveen, saraber, zuster antonius, juffrouw zegveld.. dat is wat ik nog weet. en inderdaad die draadjes bij de zuster die naailes gaf. ik heb het kapmanteltje nog steeds, en dat rare zakje met dat melkmeisje er op. en dan handenarbeid in de kelder. lekker spannend. ik speelde mee (koningin) in dat stuk: dood aan de ratten sire, dat frater lucidius had geschreven toen de kardinaal de jonghschool (kardinaal de jongensschool) ging fuseren met de st ceciliaschool. en ik weet de 6 klas musical nog goed. over de koning die zijn liedje kwijt was. wie weet nog hoe die musical heette? juffrouw zegveld heb ik later nog wel eens teruggezien toen ik de muziek nodig had van kippetjes van de koning. (annie mg) en ik weet nog dat bij het kamertje van zuster veronique een eend een nest had gebouwd en dat we altijd zachtjes naar binnen moesten. en dat anka van nijnanten , toen de rokken van de zusters korter mochten en de kapjes wat naar achteren, thuis geklaagd had dat ze de benen van zuster veronique niet had kunnen zien en dat die zuster dat speciaal kwam doen in de klas. en dan met drie klassen zingen zingen zingen in 1 lokaal. wat had ze de wind er onder met haar trillende orgeltje. het moest over tot het helemaal goed was. sur le quai de la ferraie. mijn kinderen zingen het nog steeds met me mee. ik zal maar stoppen want er komt steeds meer boven. groeten van dees (desiree lintsen)

  St Ceciliaschool, 1962

  ?