Debralee Mac-Donald

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debralee Mac-Donald en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

  Debralee Mac-Donald heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Bezig geweest met de deeltijdopleiding Sociaal Juridsch Medewerker en stage gelopen bij het hoofdkantoor van Kwantum en bij Adecco.

  Bezig geweest met de deeltijdopleiding Sociaal Juridsch Medewerker en stage gelopen bij het hoofdkantoor van Kwantum en bij Adecco. Heb mijn diploma behaald aan het eind van schooljaar 2006/2007.

  2006, Debralee Mac-Donald

  Hier nog geprobeerd om de certificaten voor Geschiedenis en Wiskunde a Havo 5 te halen, maar met zo'n (overwegend) gedemotiveerde klas het schooljaar doorkomen kon ik niet.

  Hier nog geprobeerd om de certificaten voor Geschiedenis en Wiskunde a Havo 5 te halen, maar met zo'n (overwegend) gedemotiveerde klas het schooljaar doorkomen kon ik niet. Ik ben toen lekker fulltime in de horeca gaan werken en naar het buitenland getrokken om te genieten van bruisende en gemotiveerde levensgenieters. De kantinejuffrouw van toen was een aardige blonde moeder van een oud AH-collega van mij, nog bedankt voor de broodjes ei met curry !

  2006, Debralee Mac-Donald

  De musical in groep 8,spieken door het hek naar de Beatrix-Mavo,de grote klimpyramide op het schoolplein,slierttikkertje,schooltv,meneer Henk die het altijd leuk vond om mijn naam te zingen,haha!! Juffrouw Ank vond mij altijd een katje,maar katjes komen

  De musical in groep 8,spieken door het hek naar de Beatrix-Mavo,de grote klimpyramide op het schoolplein,slierttikkertje,schooltv,meneer Henk die het altijd leuk vond om mijn naam te zingen,haha!! Juffrouw Ank vond mij altijd een katje,maar katjes komen altijd op hun poten terecht en ik doe dat nog steeds!!

  2005, Debralee Mac-Donald
  ?