deborah warta

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van deborah warta en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  deborah warta heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja,zeker een super tijd gehad.

  Ja,zeker een super tijd gehad. De pauzes altijd hangen op hetzelfde plekje, bij de trappen!! En vooral veel keten.Dorien, Yvonne, Hanneke, Christian, CHristiaan, Wouter etc etc. Tijdens de lessen was ik altijd wel actief om wat te leren, maar thuis deed ik geen bal aan mijn huiswerk. Maar goed, ik haalde net altijd voldoendes en dat vond ik goed genoeg. Je moet toch ook een beetje lol hebben in je leven??!! IK was eigenlijk een heel serieuze persoon.....veel met geloof in de weer, hield van ''diepgaande gesprekken.....''.OP een gegeven moment was ik echt een christelijke fanatiekeling.Dat kon niet iedereen waarderen...!! Ach ja, grote idealen en daar paste Jezus ook wel in!!! Hahahaha! Voor diegene die geinteresseerd is in wat ik geworden ben.....zuster in de wijk, van client naar client op mijn fietsje....woonachtend in Amersfoort, erg leuke stad.

  Menso Alting College, 1990

  ik was een beetje hyper in de tijd dat ik op de hbov zat, daarom een heftige maar fascinerende studietijd gehad.

  ik was een beetje hyper in de tijd dat ik op de hbov zat, daarom een heftige maar fascinerende studietijd gehad. Veel contacten gehad met ook mensen van andere studie richtingen. Veel leraren hebben indruk op me gemaakt(en ik bij hun!!!)Teveel namen om op te noemen. Dankzij Nico Leyenhorst(ofzoietsdergelijks)ben ik toch zuster geworden, want vele leraren zagen geen heil in mij (raar he??!!!!)Nou nog even wat leuke herinneringen: de substitute feestjes, of lekker hangen in onze hangkroeg, de lessen skippen, de lol om met zo weinig mogelijk inzet toch voldoendes te halen, twee keer talentenjacht gewonnen......etc etc. Een ode aan de hechte vriendschappen die ik eraan over heb gehouden!!!!!

  Christelijke Hogeschool Ede, 1996

  de enorme creativiteit met kees van de zande, wat een gekke vent!! hij maakte van de klas een fantasieland.

  de enorme creativiteit met kees van de zande, wat een gekke vent!! hij maakte van de klas een fantasieland.Het sportveld waar we veel softbal en trefbal hebben gespeeld, de schildpad van meester v. dijk (dan had je klassebeurt)en tevens zijn verschikkelijke fluitspel waar hij gezangen en psalmen op speelde..... Meester van de Berg....toch wel mijn lievelings leraar.Het knikkeren op het schoolplein. Ben nu zuster in de wijk (oftewel verpleegkundige).

  Bellatrixschool, 1984

  ?