Deborah Longayroux

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Deborah Longayroux en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Deborah Longayroux heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend goede herrinderingen.

  Ontzettend goede herrinderingen. Onze mentor was Joost en hij was homo en reed in een eend. De klas was hartstikke gezellig alhoewel er ook wel is haat en nijd onderling was. Vooral een meisje in de klas was vaak de pineut. Verders een te gek brug jaar gehad. jammer dat ik weg moest door verhuizing.

  College De Klop, 1988

  Enorm naar mijn zin gehad op deze school en heel veel meegemaakt, mijn 1ste kusje van Nuno, het vele spelen bij Richard die in de flat achtermij woonde en zijn slaapkamer was met een trap naar benee, ik ben hem later nog wel is tegengekomen in het zwembad

  Enorm naar mijn zin gehad op deze school en heel veel meegemaakt, mijn 1ste kusje van Nuno, het vele spelen bij Richard die in de flat achtermij woonde en zijn slaapkamer was met een trap naar benee, ik ben hem later nog wel is tegengekomen in het zwembad. Monique, barbara, yvonne, rosita natuurlijk die kwam ik later na de scheiding van mijn ouders ook nog wel is tegen. jeetje teveel om op te noemen, Saskia woonde langs de snelweg. Goh ik heb nog een boel oude foto's hihi. Mail me anders maar is gezellig herrinderingen ophalen. r_longayroux at dat hotadres gebeuren.

  BS Prof Dr Ph Kohnstamm, 1980

  onze boekhoudleraar Haagen die met de bord borstels ging gooien als die kwaad was.

  onze boekhoudleraar Haagen die met de bord borstels ging gooien als die kwaad was. Eigenlijk te veel om op te noemen. Gewoon een helefijne klas die goed met elkaar om gingen en zelfs nog wel eens gezamelijk blokuiren straf kregen.

  de Windroos, 1990

  ?