Debby Vrij

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debby Vrij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Debby Vrij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan mij niet veel herinneren van dit jaar behalve dat ik samen met Gerda de Graaf, Lilian **berg, en nog een meisje een soort disco clubje hadden en dansde op Saturday Night Fever.

  Kan mij niet veel herinneren van dit jaar behalve dat ik samen met Gerda de Graaf, Lilian **berg, en nog een meisje een soort disco clubje hadden en dansde op Saturday Night Fever. In deze brugklas hadden wij een Frans leraares die "Mier" genoemt werd. Onze Geschiedenis leraar had een toupee. Kan geen enkel leraar(es) naam herinneren. Marian (leerling) was een grote Queen fan. Ben met mijn ouders in 1978 geemigreert naar Canada en heb daar mijn High School afgemaakt. Woon met mijn man in Georgetown, Ontario. Geen kinderen. Zou leuk zijn om weer contact te krijgen met leerlingen van toen.

  scholengemeenschap godelinde, 1977

  Juf Dol was mijn leraares in 1e & 2e klas en was een lief mens.

  Juf Dol was mijn leraares in 1e & 2e klas en was een lief mens. Zat in brugklas op de Godelinde school met Gerda de Graaf, Lilian, Annelies van deze school. Emigreerde met ouders naar Canada in 1978. Ik woon met mijn man (geen kinderen) in Georgetown, Ontario. Ben ver-schillende keren terug geweest naar Nederland. Zou leuk zijn meer contact te vinden met leerlingen van toen.

  Koningin Wilhelminaschool, 1972

  ?