Debby Kuppen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debby Kuppen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Debby Kuppen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mavo Merwede, een hele gezellige kleine school was het in die tijd! Leuk om te lezen dat Schaap nog steeds les geeft en ook ik heb het geweldig gevonden om van hem les te hebben gehad! Was niet gek op gym maar het volleyballen was erg leuk! Vooral in de v

  Mavo Merwede, een hele gezellige kleine school was het in die tijd! Leuk om te lezen dat Schaap nog steeds les geeft en ook ik heb het geweldig gevonden om van hem les te hebben gehad! Was niet gek op gym maar het volleyballen was erg leuk! Vooral in de vierde toen we de leraren versloegen!!! Ik zat in de klas met Antoinette ( die nu nog steeds mijn hartvriendin is ) en met Ricardo, Erwin , Wendy , Sabita en Urmila en nog vele anderen. Ik heb daar echt een super tijd gehad!

  2004, Debby Kuppen

  ja de MDGO-VZ, of ik daar nog leuke herrineringen aan heb,.

  ja de MDGO-VZ, of ik daar nog leuke herrineringen aan heb,.... pfff te veel om op te noemen; Veronique, de prullenbak die we in de fik hadden gestokken, Daar is het gat van de deur van Diana Vonk, Kijk me aan en rek je uit en dan met zijn vieren de klas uitgezet worden ( Mariette, Marloes, Chantal en ik zei de gek ) jah we hebben daar heel wat lol gehad.

  2004, Debby Kuppen
  ?