Debby Berghuis

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Debby Berghuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Debby Berghuis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen op Havo/VWO met Latijn,uiteindelijk Havo diploma gehaald.

  Begonnen op Havo/VWO met Latijn,uiteindelijk Havo diploma gehaald.Heb in de 4e klas ( 2e x) onwijs gelachen met Marielle Kalkhoff, die nog steeds een vriendin van mij is. Verder heb ik leuke maar ook minder leuke herinneringen aan deze tijd, omdat ik heel erg last had van examen vrees, waardoor die een regelrechte ramp waren voor mij. Mijnheer v.d. Kolk was mijn favoriete leraar, die heeft mij werkelijk door de examens getrokken. Ben na de Havo bij een transport bedrijf op kantoor aan de slag gegaan, na het faillissement hiervan heb ik nog een blauwe maandag op een advocaten kantoor gewerkt, maar dat bleek niets voor mij te zijn. Daarna ben ik bij mijn vader gaan werken, op zijn administratie/assurantie kantoor en daar werk ik tot op heden nog steeds. Ben getrouwd en inmiddels 3 kinderen rijker, ik heb 2 jongens, Jim en Mats en een dochter, Jessie.

  Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1983

  Juffrouw Feenstra die 's ochtends aan haar buro een kop koffie dronk met daarbij een bruin broodje met kaas.

  Juffrouw Feenstra die 's ochtends aan haar buro een kop koffie dronk met daarbij een bruin broodje met kaas. Die geur vergeet ik nooit! En in de pauzes knikkeren tegen de muur van de kerk aan en af en toe spelen op de rolschaatsbaan. En de ruzies die Franklin Sip altijd had met meester Alderliefste in de 6e klas, die dan altijd de sleutelbos naar zijn hoofd gesmeten kreeg.

  Basisschool Bethlehemschool, 1977

  ?